top of page

7 fabels over permanente make up wenkbrauwen

Permanente make up (PMU) voor wenkbrauwen heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, maar zoals bij veel beautyprocedures, circuleren er ook veel fabels rondom deze techniek. In deze blogpost zullen we enkele van de meest voorkomende fabels over PMU-wenkbrauwen ontkrachten en de feiten van de fictie scheiden.

 

Content

Fabel 1: PMU Wenkbrauwen Zien er Onnatuurlijk Uit

Fabel 2: PMU Wenkbrauwen Doen Pijn als een Tatoeage

Fabel 3: PMU Wenkbrauwen Zijn Permanent en Onveranderbaar

Fabel 4: PMU Wenkbrauwen Zijn Alleen voor Vrouwen

Fabel 5: PMU Wenkbrauwen Zijn Duur

Fabel 6: PMU Wenkbrauwen Zijn Niet Veilig voor de Huid

Fabel 7: PMU Wenkbrauwen Zijn Alleen voor Mensen met Dunne Wenkbrauwen

 

Fabel 1: PMU Wenkbrauwen Zien er Onnatuurlijk Uit

Feit: Een goed uitgevoerde PMU-behandeling zou er allesbehalve onnatuurlijk uit moeten zien. Moderne technieken zoals nano hairstrokes richten zich op het repliceren van natuurlijke haartjes, wat resulteert in wenkbrauwen die niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wenkbrauwen.


Fabel 2: PMU Wenkbrauwen Doen Pijn als een Tatoeage

Feit: PMU-technieken, zoals nano hairstrokes, maken gebruik van fijnere naalden en zijn over het algemeen minder pijnlijk dan traditionele tatoeages. Bovendien wordt een verdovende crème aangebracht om eventuele ongemakken te minimaliseren, waardoor de procedure veel comfortabeler wordt.


Fabel 3: PMU Wenkbrauwen Zijn Permanent en Onveranderbaar

Feit: Hoewel PMU wenkbrauwen semi-permanent zijn, vervagen ze na verloop van tijd. Afhankelijk van factoren zoals huidtype en levensstijl, kunnen bijwerkingen nodig zijn om de kleur en vorm te behouden. Het voordeel is dat je niet levenslang vastzit aan één bepaalde stijl.


Fabel 4: PMU Wenkbrauwen Zijn Alleen voor Vrouwen

Feit: PMU wenkbrauwen zijn niet exclusief voor vrouwen. Steeds meer mannen kiezen ervoor om PMU te gebruiken om dunne of ongelijke wenkbrauwen aan te vullen. De behandeling kan subtiel en natuurlijk zijn, waardoor het geschikt is voor iedereen.


Fabel 5: PMU Wenkbrauwen Zijn Extreem Duur

Feit: Hoewel de kosten van PMU-wenkbrauwen kunnen variëren, is de investering vaak redelijk in vergelijking met de dagelijkse kosten van hoogwaardige make-up producten. Het wordt beschouwd als een langetermijninvestering, waardoor het in sommige gevallen kosteneffectiever kan zijn.


Fabel 6: PMU Wenkbrauwen Zijn Niet Veilig voor de Huid

Feit: Veiligheid staat voorop bij PMU-behandelingen. Wij zijn GGD gecertificeerd, volgen strikte hygiënevoorschriften, gebruiken steriele apparatuur en hoogwaardige vegan pigmenten. Allergische reacties zijn zeldzaam, maar het is belangrijk om vooraf eventuele allergieën te bespreken tijdens een consultatie.


Fabel 7: PMU Wenkbrauwen Zijn Alleen voor Mensen met Dunne Wenkbrauwen

Feit: PMU-wenkbrauwen zijn niet alleen voor mensen met dunne wenkbrauwen. Ze kunnen ook worden gebruikt om de vorm te verbeteren, ongelijkheden te corrigeren of een vollere look te creëren, ongeacht de oorspronkelijke dikte van de wenkbrauwen.


Conclusie

Het is essentieel om informatie van betrouwbare bronnen te verkrijgen en een ervaren PMU artiest te raadplegen om de feiten over deze populaire cosmetische procedure te begrijpen. Neem contact met ons op voor meer informatie, en geniet van de voordelen van prachtige, goed gevormde wenkbrauwen.

Comments


bottom of page