top of page

Werkwijze

Elke behandeling is maatwerk en wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Mijn werkwijze geeft je alle vertrouwen en een goed gevoel alvorens we de behandeling beginnen. Op deze pagina lees je de stappen die we samen ondergaan om jou de mooiste wenkbrauwen te geven. Alle behandeling gebeurt strikt volgens de regels van de GGD.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken of informatie aanvragen via de bovenstaande knop, telefonisch, via sociale media of via WhatsApp.

Op de behandeldag

Bij binnenkomst bespreken we eerst jouw vragen en bespreken we de gezondheidsformulieren. We bespreken uitgebreid wat jouw wensen zijn en bepalen samen wat de mooiste vorm, kleur en stijl zijn voor jou. We meten jouw wenkbrauwen uit en tekenen de wenkbrauwen in zodat je een beeld krijgt van het mogelijke resultaat. Ik neem altijd jouw eigen natuurlijke vorm als basis en soms passen we die vorm licht aan voor een mooier of liftend effect in jouw gezicht.

Pas als jij er een goed gevoel bij hebt gaan we beginnen met de behandeling. Als je nog
steeds een beetje onzeker bent stoppen we hier, en kun je er thuis nog eens rustig over
nadenken.

De behandeling zelf

Met een machinaal handstuk met een wegwerpnaaldje wordt in het geval van nano hairstrokes haarfijne lijntjes getattoeeerd in de bovenste huidlaag. Deze lijntjes worden (mits er eigen wenkbrauwhaartjes aanwezig zijn) met de eigen haargroeirichting mee geplaatst voor een onzichtbaar en natuurlijk effect. In het geval van powder/ombre brows wordt er een poederachtig effect in de wenkbrauwen geschetst. In beide gevallen werk ik binnen de voorgetekende wenkbrauwvorm.

 

De hele behandeling duurt ongeveer 2,5 uur en gebeurt strikt volgens de regels van de GGD (hygiene, ruimte, werkwijze, producten)

Na de behandeling

Als we de behandeling hebben afgerond krijg je uitleg over de nazorginstructies en
ontvang je nazorg producten. We maken een vervolgafspraak voor de nabehandeling, die
ongeveer 6 weken later zal plaatsvinden. Lees meer over de verzorging in deze blog post.

De nabehandeling

Tijdens de nabehandeling werken we de plekjes bij die niet goed hebben gepakt en
kunnen we de kleur en vorm nog wat aanpassen. Ook kunnen we de wenkbrauwen
realistischer maken door er “babyhaartjes” tussen te plaatsen of door middel van
kleurgebruik meer diepte te creëren. Deze nabehandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.

bottom of page